Showbiz

Maria Sharapova ka diçka personale me Italinë dhe e ka përshkruar atë siç është, ose siç ishte

Maria Sharapova ka diçka personale me Italinë dhe e ka

Maria Sharapova, tenistja ruse që e njeh mirë Italianë dhe e dashuron po aq sa e njeh, shkroi një status për ta përshkruar si ishte e si e sheh sot.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

"U njoha me Italinë kur isha një vajzë e vogël dhe u dashurova menjëherë me të. Në çdo drejtësi, është e vështirë të mos biesh në dashuri. Ndërkohë që Vanity Fair i bashkoi këto imazhe në mbështetje të Italisë, unë e kisha të vështirë të sillja ndër mend gjithë kujtimet e bukura që kam. Vitin e kaluar, kalova pjesën më të madhe të trajnimit tim në Itali dhe e konsiderova shtëpinë time të dytë. Kam ngrënë më shumë makarona Genovese seç mund t`i lejohet kujdo. Kam bërë miq të rinj dhe një ekip që ndikoi dukshëm në këndvështrimin tim për vlerën e cilësisë së punës. Gjatë kësaj kohë u ushtrova në timon, ose u përkeqësova, pasi mora shumë nga veprimet e taksistëve lokalë.

Dhe duke parë mbrapa në kohë, po ëndërroj pozitivisht për të ardhmen. Duke vizituar miqtë tanë në Positano për not në perëndim të diellit të Amalfi, rrugë të mbushura plot me njerëz në Romë që kurrë s`kam për t`i marrë si të mirëqena. Ndërkohë që lundrojmë nëpër kaq shumë të panjohura së bashku le të shpresojmë me dashuri dhe optimizëm. Ju lutem qëndroni në shtëpi”, shkruan Maria.