Showbiz

Mariah Carey: Familja më ka parë gjithë jetën si bankomat

Mariah Carey: Familja më ka parë gjithë jetën si bankomat

Mariah Carey ka folur për herë të parë për marrëdhënien e tensionuar me fammiljen gjatë intervistës për Oprah Winfrey.

"Nuk kam folur gjithë jetën për askënd se jam përpjekur të jem e drejtë, por ata nuk janë treguar kështu me mua. Nuk do kisha folur nëse gjithë jetën nuk do më kishin trajtuar si një bankomat me paruke: Më jep ca para, më jep ca para", tha Mariah.

Mariah tregon për kohën kur ishte 12 vjec dhe e motra e drogoi dhe tentoi ta shiste.

Këngëtarja shton se familjarët e saj kanë menduar gjithmonë se jeta e saj kishte qenë e lehtë për shkak të të qenit artiste dhe e pasur.

*Burimi Huffington Post