Showbiz

Marina dhe Luana më provokuese se kurrë në foto

Marina dhe Luana më provokuese se kurrë në foto

Që të dyja motrat jane hit në rrjet për nga ndjekësit dhe fama. Drejtojnë dy programe, 'Klanifornia' dhe 'Shiko kush luan' që ndiqen lart në audiencë edhe për meritë të famës e hireve të tyre.

Marina dhe Luana më provokuese se kurrë në foto

Marina është më e tërhequr, dhe Luana më provokuese zakonisht, por këtë herë edhe Marina ka sjellë një foto shumë sensuale për ndjekësit.

Marina dhe Luana më provokuese se kurrë në foto

Ndërsa Luana dihet që në këtë periudhë setesh fotografike po eksploron më të mirën e vetes.

Marina dhe Luana më provokuese se kurrë në foto