Showbiz

Marina Vjollca poston foton e parë me vajzën dhe mesazhin me një falenderim që i takon vetëm Atij

Marina Vjollca poston foton e parë me vajzën dhe mesazhin me një

Marina Vjollca ka postuar foton e parë të Marget, vajzës së sapolindur. Është një nga ato fotot tipike të duarve të të treve bashkë, por që për çdo familje është unike. Falenderimi i saj i parë i takon Zotit.

Marina Vjollca poston foton e parë me vajzën dhe mesazhin me një

“Faleminderit Zotit që na bekoi me një engjëll si ti, jeta jonë. Marget Selimi”, shkruan Marina duke shënuar edhe datën e djeshme, atë të lindjes.