Showbiz

Martohen Salsano Rrapi dhe Erjona Kakeli, po kush janë shoqërueset e nuses

Martohen Salsano Rrapi dhe Erjona Kakeli, po kush janë shoqërueset e

Në ditëlindjen e Salsanos, Erjona Kakeli vendosi t`i organizonte një festë surprizë në jug të Shqipërisë. Pasi mblodhi gjithë miqtë dhe familjarët, aktorja e teatrit, Erjona u vesh me një fustan elegant të bardhë dhe kurorëzoi dashurinë me aktorin e humorit.

Martohen Salsano Rrapi dhe Erjona Kakeli, po kush janë shoqërueset e

Martohen Salsano Rrapi dhe Erjona Kakeli, po kush janë shoqërueset e

Martohen Salsano Rrapi dhe Erjona Kakeli, po kush janë shoqërueset e

Martohen Salsano Rrapi dhe Erjona Kakeli, po kush janë shoqërueset e

Unazat ia çuan shoqërueset e nuses, dy vajzat e tyre që deri më sot ishin mbajtur larg Instagramit.

Edhe këtë herë në fakt, nuk ishte as Erjona dhe as Salsano që postuan imazhet, por miqtë e tyre që ishin të pranishëm në festë dhe dasmë.