Showbiz

Më fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-at shqiptarë që sot i pamë në të njëjtin vend

Më fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-at

Kjo ishte një sfilatë shumë ndryshe nga të mëparshme, kur Geraldina Sposa i bënte vajzat e njohura të showbiz-it nuse.

Këtë herë pamë familje, personazhe të njohur me fëmijët apo bashkëshortët, duke sfiluar bashkë për dore.

Më fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-at

Dhe sebep u bë dizajnuesi Joni Peçi, që prezantoi sot koleksionin e tij në sfilatën që u quajt 'Joni Peçi & Friends-One Night Shoë'.

Më fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-at

Emra shumë të njohur nga bota e muzikës, modës apo e artit, sfiduan në një skenë, disa me një stil ndryshe nga sa jemi mësuar dhe të tjerë duke treguar fuqinë e kombinimit me fëmijët.

Më fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-at

Shikoni fotot më poshtë:  

Më fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-atMë fëmijët, partnerin apo si nuse të ardhshme, VIP-at