Showbiz

Melania Trump kur ishte e re-përmes fotove

Melania Trump kur ishte e re-përmes fotove

Sa herë shfaqet në publik, Melania Trump tërheq vëmendjen jo vetëm se është gruaja e presidentit amerikan, por edhe për shkak të look-ut të saj, dhe elegancës.

Melania Trump kur ishte e re-përmes fotove

E lindur në Slloveni nga prindërit Viktor Knavs dhe Amalija Knavs, Melania udhëtoi si emirgrante në Amerikë.

Melania, ish modele, biznesmene dhe Zonja e parë e Shtëpisë së Bardhë është sot 50 vjeçe, nënë e një djali që quhet Barron Trump.

Por si ka qenë ajo e re? Në një faqe në Instagram, me gjasë e hapur nga fansat janë të postuara foto të saj në risi dhe përgjatë viteve. 

Shihni si më poshtë:

Melania Trump kur ishte e re-përmes fotove

Melania Trump kur ishte e re-përmes fotove

Melania Trump kur ishte e re-përmes fotove

Melania Trump kur ishte e re-përmes fotove

Melania Trump kur ishte e re-përmes fotove

Melania Trump kur ishte e re-përmes fotove

Melania Trump kur ishte e re-përmes fotove