Showbiz

Mes gjithë postimit të Demi Lovato-s, njerëzit u kapën pas një fjalie

Mes gjithë postimit të Demi Lovato-s, njerëzit u kapën pas

“Humba peshë aksidentalisht”, shkruan ndër të tjera Demi Lovato dhe njerëzit u mërzitën. Këngëtarja sqaron më tek se sekreti ishte të jetuarit në paqe, harmoni dhe tek mosnumërimi i kalorive. Por askush nuk e ka kuptuar mesazhin e Demi-t që synon të bëjë thirrje për të hequr dorë nga fiksimi dhe dietat e dobësimit.

Mes gjithë postimit të Demi Lovato-s, njerëzit u kapën pas

Mënyra sesi ajo e ka shkuar, gëzimi i nënkuptuar për dobësimin i ka bërë njerëzit ta sulmojnë.

"Pse e thua sikur c`ka ndodhur?"

"E di ti sa njerëz me c`rregullime të të ngrënit ka?", shkruajnë disa.

Sigurisht që Demi vazhdon të jetojë të paqe dhe të mos i përgjigjet.