Showbiz

Mesazhet e ndarjeve të vajzave të tij nga djemtë i shkruan vetë Sylvester Stallone

Mesazhet e ndarjeve të vajzave të tij nga djemtë i shkruan

Kur vjen koha që vajzat e tyre të ndërpresin një marrëdhënie aty është Sylvester Stallone. Vajzat i drejtohen atij kur duan atë mesazhin e ndarjes. Stallone është njëshi për t'i hartuar.

Sistine Stallone, 24 vjeç, dhe motra e saj, Sophia Stallone, 26 vjeç, folën në podcastin "Giggly Squad" në një episod të 22 majit me Hannah Berner dhe Paige DeSorbo për mënyrën sesi babai i tyre i famshëm shpesh i ndihmon ato t'i japin fund marrëdhënieve.

“Babai im është një dijetar kur bëhet fjalë për takimet tona në shumë fusha”, tha Sistine Stallone. "Unë do të thoja sidomos një fushë - ai shkruan shumicën e mesazheve tona të ndarjes."

Mesazhet e ndarjeve të vajzave të tij nga djemtë i shkruan

“Unë sugjeroj shumë që vajzat të shkojnë te babai i tyre dhe ta bëjnë atë të shkruajë një mesazh ndarjeje, sepse burrat i njohin burrat,” shtoi Sophia Stallone.

Mos mendoni se Stallone shkruan ashpër. Jo.

Mesazhet e tij zakonisht e kryejnë qëllimin pa lënduar ndjenjat.

"Ata nuk inatosen kurrë," tha Sistine Stallone. "Ata shkruajnë thjesht, 'Faleminderit'."

"Nga ana tjetër, ai është shumë i çuditshëm kur ne i sjellim djemtë për herë të parë në shtëpi," tha Sophia Stallone.

"Ne e bëjmë rrallë," tha Sistine Stallone. "Ai qëndron në qoshe, nuk thotë asgjë. Ne i themi: 'Babi, hajde'''.

Ai thjesht i vështron dhe pi cigare.

“E pyeta, një ditë: Pse e bën këtë?’”, tha Sistine Stallone. "Dhe ai m'u përgjigj: "Unë mund të them brenda katër minutave të para të takimit nëse me të do të zgjasë apo jo, dhe kështu nuk do të humbas kohën time". Dhe ai ka të drejtë çdo herë", tregon Sophia Stallone.

Vetëm një prej këtyre djemve ka hyrë në zemrën e tij.

Motrat zbuluan se është skiatori Louis Masquelier-Page, një student i Universitetit të Majamit që takohet me motrën e tyre 20-vjeçare, Scarlet Stallone.

“Ai e pëlqen vetëm të dashurin e motrës sime”, tha Sophia Stallone. “Ai është i mrekullueshëm. Ata nuk janë ndarë ashtu si ne, zakonisht pas gjashtë muajsh lidhje”, tha Sistine Stallone me shaka.

"Unë nuk u besoj qëllimeve të tyre," tha njëherë vetë Stallone duke shtuar. "Sepse unë i njoh burrat."

Të paktën nëna e tyre, Jennifer Flavin, është pothuajse e kundërta e babait të tyre, të cilën motrat e zbuluan gjatë episodit të podcast-it të 22 majit.

“Mamaja mendon se të gjithë janë një engjëll në tokë. Ajo qan kur ne ndahemi".