Showbiz

Metamorfoza e Kylie Jenner! Shpiku penelin dhe Make up-in e rëndë ndërsa tani po bën të kundërtën

Metamorfoza e Kylie Jenner! Shpiku penelin dhe Make up-in e rëndë

Kylie Jenner, motra më e pasur e Kardashian-ve, së bashku me Kim dhe të tjera, janë simbol i bukurisë plastike, të vitheve me silikon, dhe Make up-it me vija të rënda.

Metamorfoza e Kylie Jenner! Shpiku penelin dhe Make up-in e rëndë

Por, kjo sa për të shitur produktet dhe linjat e tyre. Ndërsa një pjesë e mirë e botës i imitoi, sidomos në Shqipëri dhe Kosovë, ka shumë që e kanë model pamjen e këtij stili, vetë Kylie ka bërë një kthesë 360 gradë.

Metamorfoza e Kylie Jenner! Shpiku penelin dhe Make up-in e rëndë

Me një truk të lehtë që mezi duket, me flokë që krihen afër natyrales dhe që e bëjnë të duket vajzërore.

Metamorfoza e Kylie Jenner! Shpiku penelin dhe Make up-in e rëndë

Me një ngjyrë natyrale, veshje tipike me doza feminiteti, që po tërheqin vëmendjen sa herë që e vogla e familjes së famshme shfaqet.

Një ndryshim i bukur, që ndoshta do të ndiqet edhe nga vajzat dhe gratë që për fat të keq janë bërë një pikturë e njëjtë. Buzë të fryra, sy të mëdhenj, hundë barbi dhe mollëza të fryra.

Kylie, ndërkohë, ka kaluar në anën tjetër, atë të normalitetit dhe bukurisë së vërtetë femërore.

Dhe po funksionon.