Showbiz

Michelle Pfeiffer: Gjithmonë e kam ditur se do të birësoja

Michelle Pfeiffer: Gjithmonë e kam ditur se do të birësoja

Si shumë gra të tjera, edhe Michelle Pfeiffer ëndërronte të gjente burrin e duhur, të kishte fëmijë dhe të krijonte një familje. Por koha kaloi dhe po dukej gjithnjë e më sfiduese.

Ajo përjetoi disa lidhje të dështuara dhe madje u martua e u divorcua brenda pak kohësh.

Michelle Pfeiffer: Gjithmonë e kam ditur se do të birësoja

Në këtë pikë mendoi se ishte koha që të përqendrohej në jetën e saj personale. “Jeta ime dhe karriera ime ishin të ndërthurura. Karriera ime është ende e rëndësishme për mua, por pasi arrin një sasi të caktuar suksesi, e gjithë ajo kohë që keni kaluar duke u fiksuar për karrierën tuaj kthehet kundër jush, kështu që fokusi natyrisht duhet të kthehet tek vetja.”

Michelle Pfeiffer: Gjithmonë e kam ditur se do të birësoja

Pasi arriti në këtë përfundim, aplikoi për të filluar një proces birësimi si nënë beqare, pa përcaktuar gjininë e preferuar të foshnjës. Ishte e hapur ndaj çdo gjëje që i rezervonte fati.

“Gjithmonë e dija që do të birësoja. Kisha menduar se fillimisht do të lindja fëmijë dhe më pas do të birësoja. Por erdhi koha të bëhesha nënë dhe thjesht ndryshova rendin. Gjithçka ishte normale dhe dukej sikur ishte një shtatzëni. Fiks siç pret lindjen dhe unë prisja që të vinte momenti i madh.”

Një ditë, gjatë asaj pritjeje të ëmbël, shoqja më e mirë e Michelle-s e bindi atë të shkonte në një takim.

Në fillim, ajo refuzoi sepse kishte pasur disa përvoja të këqija. Por pasi shoqja e saj këmbënguli dhe nën premtimin se ky do të ishte takimi i fundit që do t'i organizonte ndonjëherë, Michelle ra dakord. Plani ishte darkë dhe boëling me producentin David E. Kelley. Për habinë e aktores, takimi shkoi shumë mirë; pjesa tjetër është histori.

Fati e solli ballë për ballë me njeriun e jetës së saj.

Dy muaj pas takimit me Davidin, Michelle u miratua për adoptim. Foshnja e saj ishte një vajzë e bukur. Ajo nuk e dinte se si do të reagonte ai, por nuk do të tërhiqej nga birësimi dhe ëndrra e saj për t'u bërë nënë. Çuditërisht, ai pranoi ta mbështeste dhe ishte i përkushtuar që t'i merrte gjërat nën kontroll e të bëhej babai i foshnjës.

“Ne kishim qenë së bashku për rreth dy muaj. Kështu që ne e lindëm këtë fëmijë menjëherë. Ne ishim të dy të rritur dhe ishim në moshën kur ishim gati për të krijuar një familje. Pra, ne kemi qenë prindër përpara se të përparonim në marrëdhënien tonë. Në një mënyrë të çuditshme, kjo e hoqi presionin nga ne si çift. Kishim diçka tjetër për t'u përqendruar. Ishte si një kohë e përsosur.”

Michelle Pfeiffer: Gjithmonë e kam ditur se do të birësoja

Ajo e kuptoi se paratë dhe fama nuk janë gjithçka.

Më vonë atë vit, çifti vendosi të martohej dhe pothuajse tridhjetë vjet më vonë, ata janë ende bashkë, të lumtur dhe më të afërt se kurrë. Davidi e donte aq shumë Klaudian, saqë e adoptoi ligjërisht, duke u bërë zyrtarisht babai i saj.

Michelle nuk punësoi një dado për vajzën e saj. Pelenat ia ndërronte vetë dhe netët i gdhinte vetë me të. Ajo donte ta shijonte në maksimum mëmësinë dhe, ndërsa nuk pushoi së punuari. E merrte me vete edhe në xhirime.

Michelle Pfeiffer: Gjithmonë e kam ditur se do të birësoja

Familja u rrit

Disa vite më vonë pastaj do të vinte në jetë edhe djali i tyre biologjik John. Tashmë fëmijët janë rritur. Klaudia është duke ndjekur doktoraturën. Michelle është krenare për të.

Michelle Pfeiffer: Gjithmonë e kam ditur se do të birësoja

Tiranapost.al