Showbiz

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë kacidhe

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Për t`i bërë të aftë, të zotët e vetes, por edhe për qëllime bamirësi, disa nga miliarderët e njohur e kanë deklaruar publikisht se nuk do t`i trashëgojnë asnjë fëmijëve të tyre. Të gjitha do jepen si donacione për kauza të ndryshme.

Kush janë ata?

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Ata do t`i ndihmojnë fëmijët të krijojnë diçka nëse duan dhe të punojnë, por nuk do t`i dhurojnë asnjë nga paratë e tyre. Edhe tani që janë të vegjël mundohen të mos i rritin mes luksit. Madje fëmijët e tyre as nuk e dinë sa të pasur janë.

Simon Cowell

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

“Do e lë pasurinë për shoqatat e fëmijëve, ose kafshëve. Nuk besoj në trashëgiminë brez pas brezi”, thotë ai.

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Miliarderët që s`do t`u lënë fëmijëve asnjë

Të tjerë janë? Elton John, Sting, Gordon Ramsay, Mark Zuckerberg, Paul Allen, Jackie Chan, Andrew Lloyd Webber, Kirk Douglas, George Lucas, Barron Hilton.

*Burimi Bright Side