Showbiz

Mungoi në hapjen e parlamentit prej problemeve me shëndetin, dalin fotot e mbretëreshës

Mungoi në hapjen e parlamentit prej problemeve me shëndetin, dalin

Mbretëresha mungoi në hapjen e parlamentit ku si çdo vit mban fjalën e saj. Letrën e lexoi këtë vit princi Charles dhe vendi i saj mbeti bosh, vetëm me kurorën. Mediat thanë se mbretëresha mungoi për shkak të problemeve me shëndetin. Sipas tyre e kishte të pamundur të lëvizte.

Mungoi në hapjen e parlamentit prej problemeve me shëndetin, dalin

Fotot e fundit e shfaqin Mbretëreshën Elizabeth mirë dhe të qeshur.

Ajo mbërriti në shfaqjen e kuajve mbretëror në Windsor - një nga ngjarjet e saj të preferuara të vitit.

Mungoi në hapjen e parlamentit prej problemeve me shëndetin, dalin

Monarkja 96-vjeçare, kishte vënë syze dielli dhe buzëkuq rozë. Ajo nuk e ka humbur këtë event kurrë, për 79 vite rresht.

Mungoi në hapjen e parlamentit prej problemeve me shëndetin, dalin

Shfaqja e kuajve Royal Windsor ishte gjithashtu e dashur për bashkëshortin e saj, Princin Philip, i cili vdiq prillin e kaluar në moshën 99-vjeçare, kështu që sot një moment do t`i deedikohet edhe atij në këtë ngjarje dhe ndaj mbretëresha nuk mund ta humbte.