Showbiz

Vdekjen e kemi të grantuar, por të jetojmë deri në fund të ditës jo. Si e gjeti Vanessa Bryant motivin për t’u ringritur mbi hirin e vdekjes së burrit dhe vajzës

Vdekjen e kemi të grantuar, por të jetojmë deri në fund

Pothuajse një vit pasi burri Kobe Bryant dhe vajza e saj Gigi vdiqën në një përplasje tragjike me helikopter në Kaliforninë Jugore, Vanessa Bryant po tregon këshillat e saj për të përballuar hidhërimin.

Përmes një postimi në rrjetet sociale Vanessa Bryant thotë se për të larguar ndjenjën e hidhërimit për humbjet e saj, shikon vajzat përpiqet për to. “Vdekja është e garantuar, por të jetosh pjesën tjetër të ditës jo. Gjeni arsyen tuaj” përfundon ajo.

Vdekjen e kemi të grantuar, por të jetojmë deri në fund

“Hidhërimi është një grup emocionesh të çrregullta. Një ditë jeni në moment duke qeshur dhe të nesërmen nuk ju duket se jeni gjallë. Unë dua ta them këtë për njerëzit që luftojnë me të hidhërim dhe humbjet pikëlluese. Gjeni arsyen tuaj për të jetuar. Unë e di që është e vështirë. Unë shikoj vajzat e mia dhe përpiqem ta shtyj atë ndjenjë për to. Vdekja është e garantuar, por të jetosh pjesën tjetër të ditës jo. Gjeni arsyen tuaj”, shkruan Vanessa Bryant.

Vdekjen e kemi të grantuar, por të jetojmë deri në fund