Showbiz

Ndihesha keq...! Bebe Rexha e mbajti të fshehtë që prindërit ishin infektuar

Ndihesha keq...! Bebe Rexha e mbajti të fshehtë që prindërit

Tani që prindërit e saj janë shëruar dhe virusi duket se po vjen duke u zhdukur, Bebe Rexha rrëfeu se të dy ishin të prekur nga koronavirusi.

Në një intervistë në distancë, këngëtarja tregoi se ajo që e bënte të ndihej më keq ishte fakti se nuk mund t’i takonte as ajo, as vëllai i saj.

Ndihesha keq...! Bebe Rexha e mbajti të fshehtë që prindërit

“Me siguri mami dhe babi im nuk duan që ta them, por ata u sëmurën, u prekën nga koronavirusi. Ishin shumë sëmurë për gati tre javë, unë isha nervoze. Nuk udhëtoja dot, sepse unë rri në Los Angeles dhe ata në Nju Jork. Ndihesha keq pasi ata nuk më kishin mua apo vëllain tim atje, mirëpo më në fund falë zotit tani ata ndihem më mirë, mund të shijojnë ushqimin përsëri”, tha Bebe Rexha.

Këngëtarja me origjinë shqiptare tregoi se e kaloi kohën e izolimit duke provuar receta të reja gatimi dhe është përpjekur të qëndrojë pozitive.

Ndihesha keq...! Bebe Rexha e mbajti të fshehtë që prindëritNdihesha keq...! Bebe Rexha e mbajti të fshehtë që prindërit