Showbiz

Ëndrrat me gatim të Paris Hilton shkatërrohen gjatë muajit të mjaltit

Ëndrrat me gatim të Paris Hilton shkatërrohen gjatë muajit

Paris Hilton, teksa po shijon muajin e mjaltit në javën e tetë të tij, ka marrë një lajm që ia prishi pushimet. Netflix ka vendosur të mos e rinovojë kontratën me të, për një sezon të dytë të programit të saj të gatimit “Cooking with Paris”.

Ëndrrat me gatim të Paris Hilton shkatërrohen gjatë muajit

Ky program e pati premierën në gusht të 2021-shit dhe kishte gjashtë episode.

Paris Hilton përgatiti herë vetë e herë me të ftuarit e saj një shumëllojshmëri recetash. Një prej të ftuarave të saj ka qenë edhe Kim Kardashian.

Ëndrrat me gatim të Paris Hilton shkatërrohen gjatë muajit

Pak pas lajmit që mori, postoi këtë foton nga muaji i mjaltit, hipur mbi kal, si për të treguar se jeta vazhdon.

Ajo dhe bashkëshorti i saj kanë vizituar disa nga destinacionet më luksoze, në Maldive, Bora Bora dhe Ishujt e Virgjër Britanikë.