Showbiz

Në 21-vjetorin e lidhjes, Ersi Ngjela jep lajmin e shtatzënisë

Në 21-vjetorin e lidhjes, Ersi Ngjela jep lajmin e shtatzënisë

Vajza e modës dhe influencuesja Ersi Ngjela është në pritje të ëmbël. Pas fotos me duart zemër para barkut, sot postoi një imazh më të plotë pikture. E shtrirë mbi re (ashtu siç shpirtërisht ndihet) dhe zhveshur për të treguar qartësisht barkun.

Në 21-vjetorin e lidhjes, Ersi Ngjela jep lajmin e shtatzënisë

“21 vite bashkë, gëzuar përvjetorin, dekadë e re, duke krijuar një jetë, 7 muajshe shtatzënë”, shkruan në postimin e saj.