Showbiz

Në ditëlindjen e Bruce Willis, gruaja tregon sa e vështirë është të kujdesesh për dikë me demencë

Në ditëlindjen e Bruce Willis, gruaja tregon sa e vështirë

Bruce Willis mbushi 68 vjeç dje dhe gruaja e tij Emma Heming e shenjoi ditën me një mesazh të sinqertë në lidhje me kujdesin për dikë që jeton me demencë frontotemporale (FTD).

“E kam nisur mëngjesin duke qarë siç mund ta shihni nga sytë e mi të fryrë”, tha Heming në një postim të Reels në Instagramin e saj.

Në përpjekjen e saj të vazhdueshme për të përhapur ndërgjegjësimin në lidhje me realitetet e përpunimit të një diagnoze të tillë në familje, Heming vazhdoi të tregojë se ajo mendon se "është e rëndësishme që të shihni të gjitha anët e kësaj situater".

“Unë e marr gjithmonë këtë mesazh ku njerëzit më thonë, ‘Oh, ti je kaq e fortë. Nuk e di si ia bën.’ Nuk kam asnjë zgjidhje tjetër, veçse t'ia dal. Do të doja të kisha, por gjithashtu po rris dy fëmijë të vegjël mes gjithë kësaj historie”, tha ajo, duke iu referuar dy vajzave të tyre, Mabel dhe Evelyn.

Heming shtoi se “ndonjëherë në jetën tonë, ne duhet të marrim forcën e botës dhe kjo është ajo që po bëj. Por unë kam momente trishtimi çdo ditë, pikëllimi dhe po e ndjej vërtet sot në ditëlindjen e tij.”

Familja e Willis, duke përfshirë ish-gruan Demi Moore dhe tre fëmijët e tyre Rumer, Scout dhe Tallulah treguan pak më herët detaje nga gjendja e tij e rënduar.

Heming e ka bërë të nevojshme të dokumentojë udhëtimin e saj si kujdestare e Willis dhe tha në mbishkrimin e postimit të së dielës se mesazhet e mbështetjes që ajo lexon nga ndjekësit e ndihmojnë.