Showbiz

Në ditëlindjen e Zuckerberg, bashkëshortja rikrijon vendet më të rëndësishme të jetës së tij

Në ditëlindjen e Zuckerberg, bashkëshortja rikrijon vendet

Mark Zuckerberg ka festuar një 40-vjetor të pazakontë. Gruaja e tij Priscilla ka rikrijuar në miniaturë dhomat apo zyrat më të rëndësishme të jetës së tij. Mark i ka postuar në një fotoalbum.

“Falenderues për 40 vitet e para! Priscilla më organizoi një festë të vogël dhe rikrijoi një sërë vendesh ku kam jetuar në të shkuarën:

(1) Dhoma ime e fëmijërisë ku mësova të kodoj

Në ditëlindjen e Zuckerberg, bashkëshortja rikrijon vendet

(2) Konvikti i Harvardit ku hapa Facebook-un (me të ftuar special Bill Gates)

Në ditëlindjen e Zuckerberg, bashkëshortja rikrijon vendet

(3) Apartamenti i parë me vetëm një dyshek në dysheme ku qëndrova derisa arritëm në 100 milionë njerëz

Në ditëlindjen e Zuckerberg, bashkëshortja rikrijon vendet

(4) Izolimi në zyrën ku punuam ditë e natë për të luftuar konkurrentët

Në ditëlindjen e Zuckerberg, bashkëshortja rikrijon vendet

(5) Piceria e Pinocchio-s ku jetoja kryesisht në kolegj

Në ditëlindjen e Zuckerberg, bashkëshortja rikrijon vendet

(6) Duke u treguar vajzave të mia dhomën në të cilën jam rritur

Në ditëlindjen e Zuckerberg, bashkëshortja rikrijon vendet

(7) Mirënjohës që njerëzit udhëtuan nga e gjithë bota për të festuar me mua

Në ditëlindjen e Zuckerberg, bashkëshortja rikrijon vendet

(8) Disa nga njerëzit e mi të preferuar bënë një video...


Për 40 vitet e ardhshme!”, shkruan Zuck.