Showbiz

Në familjen Xhaka vjen një tjetër bebe

Në familjen Xhaka vjen një tjetër bebe

Maleya është anëtarja më e re e familjes së futbollistëve Xhaka. Ajo është vajza që ka sjellë në jetë Taulant Xhaka dhe bashkëshortja e tij.

Në familjen Xhaka vjen një tjetër bebe

“Jemi më se të bekuar. Të duam Maleya”, shkruan Taulanti në statusin ku vendos edhe datën e sotme, të ardhjes në jetë të vajzës. Përtej çdo supersticioni, Taulanti nuk fshehu as foton e parë të bebit.

Ai dhe bashkëshortja e tij kanë edhe një djalë 2 vjeç.