Showbiz

Në foton e tyre të fundit, kush e meriton më shumë vëmendjen, barku i Meghan apo Archie në krahët e saj

Në foton e tyre të fundit, kush e meriton më shumë

Meghan është fotografuar në rrugë me djalin Archie. Dhe vështirë të kuptosh se kush e meriton më shumë vëmendjen; Archie apo motra tek barku. Që të dy qenkan rritur. Vetëm se, edhe pse vëllai i madh Archie nuk i ka rezistuar qëndrimit “hopa” tek mami.

Në foton e tyre të fundit, kush e meriton më shumë
Meghan dhe Archie

Do përkëdhelet edhe pak sa të lindë motra.

Meghan e veshur sportive, me xhinse dhe xhaketë sportive, me maskë, siç duket kishte dalë shëtitje me të voglin e saj.

Që prej intervistës tek Oprah Winfrey, kjo është dalja e parë e Meghan.