Showbiz

Në listën e 11 më të pasurve të Anglisë janë edhe dy shqiptare

Në listën e 11 më të pasurve të Anglisë janë

“The Sunday Times Rich List” ka zbuluar listën e 11 këngëtarëve më të pasur, nën 30 vjeç, të Mbretërisë së Bashkuar.

Në listën e 11 më të pasurve të Anglisë janë

I pari është sërish Ed Sheeran me 200 milionë paund pasuri. I dyti Harry Styles me 63 milionë paund, kurse e nënta në listë është Rita Ora me 20 milionë paund. Ajo lë pas Dua Lipën, në vendin e 11-të me 16 milionë paund.

Në listën e 11 më të pasurve të Anglisë janë

Dua Lipa e ka nisur më vonë karrierën, është më e vogël dhe kjo shpjegon diferencën mes dy shqiptareve më të famshme në Angli.