Showbiz

Në muajin e fundit të shtatzënisë, çfarë bën Olta Gixhari për lindje natyrale të shëndetshme

Në muajin e fundit të shtatzënisë, çfarë

Olta Gixhani është në muajin e nëntë të shtatzënisë, por nëse mendoni që po qëndron e shtrirë në krevat duke pritiur e keni gabim. Aktorja po kujdeset që të ketë një aktivitet të përditshëm fizik, për një lindje natyrale sa më të shëndetshme. Në Instagram ka postuar një story ku tregon se sa hapa bën në ditë që në fund të jetë më se gati për lindjen.

Në muajin e fundit të shtatzënisë, çfarë

Olta Gixhari shkruan:

 “Hapat që bëra sot. Muaji i 9-të i shtatzënisë. Ditët më të qeta i mbyll me 5-6 mijë hapa. Ecni sa më shumë për një lindje natyrale”.

Aktorja edhe pse në muajin e fundit të shtazënisë nuk ka ndalur aktivitetet dhe shijimin e ditëve të bukura në plazh. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olta Gixhari (@oltagixhari) on