Showbiz

Në përvjetorin e martesës Gaz Paja ka një lutje dhe një premtim për gruan

Në përvjetorin e martesës Gaz Paja ka një lutje dhe një

Gaz Paja dhe bashkëshortja e tij Ira festuan dje përvjetorin e parë të martesës. Me një album nga dasma Gazi e uroi publikisht, e luti të vazhdonte ta bënte të lumtur dhe i bëri një premtim.

Në përvjetorin e martesës Gaz Paja ka një lutje dhe një

“Më gëzove kur të njoha. Më gëzove kur the Po. Më gëzove kur solle Dard. Të lutem, vazhdo të më gëzosh dhe unë do kujdesem për ty”, shkruan ai.

Gazi dhe Ira janë duke shijuar njëherësh ardhjen në jetë të djalit të tyre Dard.