Showbiz

Nën qiellin e Lalzit, personazhet e famshëm postuan të njëjtën frikë dhe kuriozitet

Nën qiellin e Lalzit, personazhet e famshëm postuan të

Inis gjoni, Erla Mëhilli dhe personazhe të tjerë të njohur postuan fenomenin e rrallë që ndodhi paraditen e sotme në Gjirin e Lalzit. 

Në dukje si një tornado i frikshëm, në det u krijua një vorbull ajri për shkak të kushteve atmosferike. Të gjithë ata që e panë nga afër, të famshëm e qytetarë që e kaluan fundjavën në Lalz, nuk e lanë që t’ju ikë pa e filmuar fenomenin e frikshëm dhe të shumtë pa e postuar në rrjetet sociale, edhe për shkak të kuriozitetit. Qytetarët tregojnë se një fenomen i tillë ka ndodhur më herët edhe në detin e Velipojës dhe në Durrës.

Nën qiellin e Lalzit, personazhet e famshëm postuan të

 

Nën qiellin e Lalzit, personazhet e famshëm postuan të