Showbiz

Nepsit të një shtatzëne nuk i rezistohet. Fotoja 'cute' që postoi Klea Huta

Nepsit të një shtatzëne nuk i rezistohet. Fotoja 'cute'

Klea Huta është në ditët e fundit të shtatzënise dhe oreksi i është shtuar. Moderatorja ka postuar një foto në Instagram ku shihet duke ngrënë e nga ku shkruan: Hungryyy- e uritur.

Nepsit të një shtatzëne nuk i rezistohet. Fotoja 'cute'

Duket se kjo foto është pjesë e setit fotografik që Klea e realizoi pak ditë më parë për të dokumentuar barkun e rrumbullakosur dhe përiudhën e fundit të pritjes së ëmbël.

Klea me kompozitorin dhe këngëtarin Elgit Doda do të bëhen me djalë. Klea ka zbuluar se Elgriti do e shoqërojë edhe në sallën e lindjes.

Nepsit të një shtatzëne nuk i rezistohet. Fotoja 'cute'

 

Nepsit të një shtatzëne nuk i rezistohet. Fotoja 'cute'