Showbiz

Nëse ke shpirt detektivi, shiko The Asunta Case

Nëse ke shpirt detektivi, shiko The Asunta Case

Nëse ke shpirt detektivi dhe je në kërkim të një seriali të shkurtër, atëherë në Netflix gjen The Asunta Case.

Nëse ke shpirt detektivi, shiko The Asunta Case

6 seri që rrëfejnë historinë e vërtetë të Asuntas. Një vajzë 12 vjeçe gjendet e vdekur në anë të rrugës. Pa shenja dhune…

Asunta ishte aziatike dhe e birësuar nga dy prindër spanjollë. Mamaja avokate dhe babai gazetarë, të pasur dhe nga një familje e njohur në Galicia, bëhen përgjegjës për vdekjen e vajzës. Ata arrestohen, por gjithsesi nuk e pranojnë vrasjen e saj.

Nëse ke shpirt detektivi, shiko The Asunta Case

Kush e vrau 12-vjeçaren?