Showbiz

Nëse s`je më burri im, mund të jesh fotografi. Si Bradley i Irina-s

Nëse s`je më burri im, mund të jesh fotografi. Si Bradley i

Irina Shayk u vesh e u rregullua për të qenë virtualisht pjesë e eventit të Burberry. Do ta ndiqte organizimin nga shtëpia dhe ishte e ftuar e radhës së parë. Si çdo punë a qejf i bërë nga shtëpia, Irina kishte nëpër këmbë Lea-n, vajzën e saj. Për ta ndihmuar me të, kishte shkuar në shtëpinë e saj Bradley që meqë ishte aty, bëri edhe fotografin.

Nëse s`je më burri im, mund të jesh fotografi. Si Bradley i
Foto nga Bradley

Nëse s`je më burri im, mund të jesh fotografi. Si Bradley i

Nëse s`je më burri im, mund të jesh fotografi. Si Bradley i
Irina dhe Lea

“by daddy”, shkruan Irina në fotot e postuara, duke zbuluar se e thërret ashtu si e bija, “babi”.