Showbiz

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka në lokalin e Chiara Ferragni-t

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka

Nëse je fans i madh i blogeres Chiara Ferragni, ka një mundësi që ta takosh. Mund të shkosh nga sot, deri në 18 korrik në lokalin e saj mu në qendër të Milanos. Mund të pish një kafe në filxhanët e personalizuar, ose të hash diçka.

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka

“Ëndrrat bëhen realitet. Kafeneja ime e përkohshme “Nespresso Chiara Ferragni” është e hapur nga sot deri në 18 korrik në Piazza del Carmine në Milano. Ju mund të vini këtu dhe të hani një mëngjes të vonë, një drekë, aperitiv apo darkë. Mund të merrni një kafe, ose ta pini këtu me filxhanët e personalizuar, prej letre.

Unë dhe Nespresso e adhurojmë kafenë dhe trashëgiminë italiane ndaj e hapëm këtu, në qendër të Milanos.

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka

Së bashku me familjen e madhe “Nespresso.it” ne krijuam një zonë të re me stola dhe pemë të reja, përpara kafenesë, për ta bërë këtë shesh edhe më të rehatshëm. Kjo është pjesa që do të mbetet nga projekti ynë dhe është një dhuratë për qytetin e Milanos”, shkruan Chiara Ferragni.

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka

Qëllimi i Chiara-s është të bëjë biznes, por edhe të tregojë se si është e mundur që një grua të drejtojë jo një, por dy biznese.

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka

Nëse të bie rruga në Milano, pije kafen ose ha diçka

“Shpresoj se mund të jem një shembull konkret se si një grua mund të drejtojë kompani, unë drejtoj dy. Mesazhi im është se gjithçka varet nga vetëbesimi, ne jemi në një moment historik në të cilin gjërat po ndryshojnë dhe mund të jemi pjesë e kësaj vale ndryshimi”, shkruan Chiara.