Showbiz

Nga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tek veshja që nuk e heq nga trupi, dhe pyetjet e tjera që s’i kishit menduar t’i bënit

Nga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tek

Kohët e fundit Lori Hoxha është bërë më e hapur për ndjekësit e saj në Instagram, që u jep mundësinë ta pyesin për gjërat që ndoshta nuk i kishim menduar apo ndoshta as nuk do të na shkonim mendja të merrnim ndonjë përgjigje.

Sot blogerja donte që të ndante disa nga gjërat e saj më të preferuara dhe pyetjet erdhën nga ata që e ndjekin në rrjetin social.

Nga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tek

Lori tregoi se një nga gjërat më të preferuara në trupin e saj është lëkura, veshja pas së cilës është fiksuar në këto momente janë truporet dhe nuk del kurrë nga shtëpia pa vendosur vathë.

Nga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tek

Po më tej ajo tregoi serialin që ndjek momentalisht, këngën e preferuar apo si e nis mëngjesin, duke i shkruar fillimisht familjes, bën një kafe dhe shkruan.

Nga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tekNga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tekNga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tekNga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tekNga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tekNga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tekNga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tekNga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tekNga gjëja që Lori Hoxha pëlqen më shumë te vetja, tek