Showbiz

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të gjitha nga karantina

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të

Ira Seferi, bashkëshortja e Gaz Pajës ka dhënë një intervistë për ndjekësit e saj direkt nga Instagrami. Ajo u është përgjigjur të gjithave, që nga njohja me Gazin, tek emri i djalit, kujt i ngjan ai dhe a e ndihmon Gazi me Dardin dhe punët e përditshme.

Për njohjen me Gazin

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të

Për shtatzëninë

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të

Për djalin

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të

Nga njohja me Gazin, tek emri i djalit dhe kujt i ngjan. Ira i tha të