Showbiz

Nga sot, Jonida do e ketë Emin 24 orë me vete

Nga sot, Jonida do e ketë Emin 24 orë me vete

Në shtëpi, në punë, zgjuar dhe në gjumë, Emin mami Jonida do ta ketë me vete. Jonida e ka shfrytëzuar fundjavën për të bërë dy tatuazhe. Në njërin prej tyre gdhendi emrin e vajzës. Ku? Në dorë, si të ishte byzylyk për ta pasur gjithmonë me vete e për ta pasur para syve përherë.

Nga sot, Jonida do e ketë Emin 24 orë me vete

Po tjetrin?

Tjetri i dedikohet Zotit dhe në pjesën e shtyllës kurrizore, vertikalisht shkruhet: “Faleminderit Zot”.

Nga sot, Jonida do e ketë Emin 24 orë me vete

Kjo ka qenë një periudhë të rejash dhe ndryshimesh për Jonidën që nuk ka shumë që është bërë vajzë ballukesh e që i shkojnë shumë.

Nga sot, Jonida do e ketë Emin 24 orë me vete

Tiranapost.al