Showbiz

‘Nga sot, shërbëtor i tre princeshave’. Erion Isai zbulon emrin e vajzës së sapolindur

‘Nga sot, shërbëtor i tre princeshave’. Erion Isai zbulon

Erion Isai është nërë baba për herë të dytë. Ka ardhur në jetë sot vajza e tij për të cilën ka zgjedhur gjithashtu një emër shqiptar.

“E`dua”, kështu quhet më e vogla e familjes, motra e Ajër.

‘Nga sot, shërbëtor i tre princeshave’. Erion Isai zbulon

Lajmin dhe mirëseardhjen për të bijën, Erioni e përmbyll me premtimin: “Nga sot, shërbëtor i tre princeshave”.