Showbiz

Nicki Minaj arrestohet nga policia në aeroportin e Amsterdamit

Nicki Minaj arrestohet nga policia në aeroportin e Amsterdamit

Nicki Minaj u arrestua nga policia në aeroportin e Amsterdamit ditën e shtunë. Policia Ushtarake Holandeze, në një deklaratë, tha se ajo u arrestua pasi u përpoq të largohej nga vendi ndërsa ishte në "posedim të drogave të lehta, gjë që është e ndaluar".

Më herët, 12 herë e nominuara për Grammy postoi një video në Instagram Live ku tregoi se u ndalua nga një polic në Amsterdam.

Oficeri deklaroi se ajo po ndalohej "sepse ju po mbani drogë" kur ajo kërkoi arsyen e arrestimit të saj. Minaj shkoi në X për të informuar ndjekësit e saj për ngjarjet dramatike. "Tani ata thanë se gjetën barërat e këqija dhe se një grup tjetër njerëzish duhet të vijnë këtu për të peshuar çantat e mia pa pëlqim. Siguria ime tashmë i ka këshilluar që ato para-rrota i përkasin atij. Oh po dhe piloti dëshiron që unë të heq postin tim të IG”, ka shkruar ajo në një postim.