Showbiz

Një bebe po i shtohet familjes mbretërore

Një bebe po i shtohet familjes mbretërore

George, Charlotte, Louis dhe Archie do bëhen me një kushëri. Princeshë Eugenie sapo e dha lajmin se është në pritje të ëmbël. Postoi dy këpucë të vogla ku shkruan: “Unë dhe Jack jemi shumë të lumtur dhe mezi po presim fillimin e 2021-shit”.

Një bebe po i shtohet familjes mbretërore

Pra bebi do vijë në javët e para të janarit.

Një bebe po i shtohet familjes mbretërore

Si çdo çift mbretëror, as ajo nuk e ka zbuluar gjininë deri në lindje.