Showbiz

Një nga aktorët më të pasur në botë, sa para ka Tom Cruise

Një nga aktorët më të pasur në botë, sa para ka

Thonë se llogaritë e tjetrit bëhen kollaj dhe tani ke shansin të bësh ato të Tom Cruise. Ai nuk është thjesht i pasur. Është miliarder. Jo më kot The Forbes e rendit në top listën e aktorëve më të pasur. Fitimet kanë ardhur si pasojë jo vetëm e punës konsistente, por edhe filmave të rëndësishëm ku ka luajtur. Tom Cruise ka qenë gjithmonë aktor i kategorisë A.

Film për film, sa ka fituar.

Risky Business (1983)
$75,000

Legend (1985)

$500,000

Top Gun (1986)
$2 million

Cocktail (1988)
$3 million

Days of Thunder (1990)
$9 million

Far and Away (1992)
$13 million

A Few Good Men (1992)
$12 million

The Firm (1993)
$12 million

Interview with the Vampire (1994)
$15 million

100 milionë dollarë për Mission Imposible

13 milionë dollarë për TOP GUN: MAVERICK

Llogaritë në fund bëjini vetë.