Showbiz

Një podcast në kushte të pazakonta brenda ‘Fermës Vip’

Një podcast në kushte të pazakonta brenda ‘Fermës

Nga “Garage Lock”, në Fermën Vip. Për pak minuta, Renis Gjoka pati të ftuar xhaxhain e tij Aleksandër Gjoka, në një ambient që i improvizuar si vendi ka ai regjistron podcastet e tij.

Në një bisedë mes xhaxhait dhe nipit, dy zërat krejt të ngjashëm, falë gjenetikës, qëndruan për mbi 5 minuta. Folën për Fermën Vip, për eksperiencën e Renisit aty, por edhe për atë që ndodh jashtë me Sandër Gjokën.

Në fund, të dy iu bashkuar konkurrentëve të tjerë, bashkë me kitarën që Sandri kishte marrë me vete.

“Ferma Vip” ka nisur transmetimin prej disa ditësh në dy kanale Tring. Artistëve dhe personazhe të njohur monitorohen 24 në 24 teksa kujdesen për kafshët dhe punët e fermës.