Showbiz

Njerëzit janë të bindur që Bleona festoi ditëlindjen e gabuar

Njerëzit janë të bindur që Bleona festoi ditëlindjen e

Pak orë më parë Bleona Qereti postoi një album fotosh nga ditëlindja e saj. Në bulevardin Walk of Fame me tortën në formë ylli dhe me dy tullumbace në dorë që formonin numrin 35.

Njerëzit janë të bindur që Bleona festoi ditëlindjen e

Në profilin e saj dhe në portalet që publikuan lajmin e ditëlindjes, ndjekës të ndryshëm janë të bindur se diçka nuk shkon dhe konkretisht është mosha. Me laps e letër, sidomos më të vëmendshmit që kanë dëgjuar intervistat e saj apo ata me memorie të fortë që mbajnë mend daljen e parë në skenë, llogaritë i dalin 41.

Njerëzit janë të bindur që Bleona festoi ditëlindjen e

“Më duket se i ha vitet Bleona”, “Unë kam qenë fëmijë kur këndonte, si qenka 35 tani”, “Bleona ka dalë për herë të parë në 1996-ën dhe ishte 17 vjeçe”, “Bleona ka lindur në 1979-ën, ndaj është 41 vjeçe”, janë vetëm disa nga komentet.

Njerëzit janë të bindur që Bleona festoi ditëlindjen e

Njerëzit janë të bindur që Bleona festoi ditëlindjen e

Edhe në Wikipedia, 1979-ta është viti i saj i lindjes. Po në fund të fundit ç`rëndësi ka mosha reale para asaj se si gjithkush ndihet.

Njerëzit janë të bindur që Bleona festoi ditëlindjen e

Tiranapost.al