Showbiz

‘Nuk më është dukur kurrë Roma më e shëmtuar’. Orinda Huta ka një paralajmërim për këdo që planifikon të udhëtojë atje

‘Nuk më është dukur kurrë Roma më e

Orinda Huta e ka ndarë shqetësimin e saj me të gjithë ndjekësit për të shmangur zhgënjimin e çdokujt që ka në plan të udhëtojë drejt Romës.

Siç duket në qarkullim ka shumë hajdutë dhe Orinda ka rënë pre e tyre. Nga sa kuptohet valixhja e saj është vjedhur nga bagazhi i makinës.

‘Nuk më është dukur kurrë Roma më e

“Nuk më është dukur kurrë Roma më e shëmtuar se këto dy ditë. Mos lini valixhet tuaja asnjë sekondë, as në bagazh të makinës. Ka hajdutë pafund”, shkruan ajo.

As kryeqyteti italian i ushqimit të mirë, bukurive të mëdha, verës, kulturës nuk i shpëton këtyre fenomeneve.