Showbiz

Olta Gixhari poston foton e parë të barkut dhe ka një pyetje

Olta Gixhari poston foton e parë të barkut dhe ka një pyetje

Olta Gixhari premtoi se do postonte një foto të barkut të rrumbullakosur dhe e bëri. Pak minuta më parë i përshëndeti të gjithë me bebin tek barku dhe shtroi edhe një pyetje: Kush mund ta gjejë në cilin muaj të shtatzënisë jam?

Olta Gixhari poston foton e parë të barkut dhe ka një pyetje

Vipat dhe fansat e saj i janë përgjigjur statusit, ca me hamendësime dhe ca me urime.

Po ti e gjen dot sa muaj ka Olta në pritje të ëmbël?