Showbiz

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Për disa në fakt ka ngecur koha që tani. Tek të tjerë efektet e kohës po ndihen. Po pa pritur të kalojnë vitet dhe të plaken, si do të duken disa nga personazhet më të famshëm të momentit.

Filtri i përdorur nga Bright Side të çoj 3 dekada, ose 30 vite përpara.

Emma Watson

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Timothée Chalamet

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Anne Hathaway

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Selena Gomez

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Cameron Diaz

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Kate Middleton

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Robert Pattinson

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Paris Hilton

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Elliot Page

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Rebel Wilson

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Lady Gaga

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Jason Momoa

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Henry Cavill

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Drew Barrymore

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Keanu Reeves

Pa pritur të plaken. Si do duken pas 30 vitesh VIP-at e momentit?

Tiranapost.al