Showbiz

Pak para se të vijë në Tiranë, fotot e Maluma-s zhveshur do mbushin rrugët e botës

Pak para se të vijë në Tiranë, fotot e Maluma-s zhveshur do

Fotot e Maluma-s veshur vetëm me mbathje Calvin Klein do shfaqen ngado nëpër botë. Ai është imazhi i ri i fushatës së prezantuar sot që quhet “Deal ëith it”.

Pak para se të vijë në Tiranë, fotot e Maluma-s zhveshur do

Fotot e para janë bërë publike. Ato do jenë nëpër billboard-e, kopertina revistash dhe kudo ku kompania do zërë hapësirë.

Pak para se të vijë në Tiranë, fotot e Maluma-s zhveshur do

Maluma është vetëm një nga tre imazhet e këtij viti. Dy të tjerët janë Justin Bieber dhe Lil Nas.

Fansat shqiptarë të Maluma-s i ndajnë vetëm dy javë nga koncerti që këngëtari do mbajë në Shqipëri më 14 mars, në Ditën e Verës.

*Artikulli i Just Jared u përshtat në shqip nga Fabjola Hije