Showbiz

Pamela Anderson rrëfen sesi njëherë Sylvester Stallone tentoi ta blinte me një Porsche dhe një shtëpi

Pamela Anderson rrëfen sesi njëherë Sylvester Stallone tentoi ta

Pamela Anderson tregon sesi vite më parë, Sylvester Stallone tentoi ta blinte. Sipas Anderson, aktori i ofroi një makinë dhe një shtëpi për të qenë e dashura e tij numër 1.

Anderson shprehet se u ndje e ofenduar nga kërkesa e tij, duke iu përgjigjur: A mos do të thuash se unë kam edhe numër 2?

Pamela Anderson rrëfen sesi njëherë Sylvester Stallone tentoi ta

Një reagim mbi deklaratën ka bërë përfaqësuesi i Stallone-s.

“Deklarata nga Pamela Anderson që i atribuohet klientit tim është e rreme dhe e fabrikuar. Stallone konfirmon se ai kurrë nuk e ka bërë diçka të tillë”, thotë përfaqësuesi.

Anderson thotë se këtë histori e nxitën djemtë e saj që ta tregonte në publik. Do të jetë pjesë e librit mbi jetën e saj, për të cilin thotë se është në ankth deri sa të dalë në treg.