Showbiz

Para çdo emisioni Alessia Marcuzzi bën testin dhe tregon jetën me dyshim, pozitiv apo negativ?

Para çdo emisioni Alessia Marcuzzi bën testin dhe tregon jetën

Alessia Marcuzzi bën vazhdimisht testin e Covid pasi rezultoi pozitive e negative disa herë në tamponë dhe pastaj në serologjik.

Gazetarja e ka bërë sërish një test, pas mungesës në programin e darkës dhe lajmëron ndjekësit se i fundit i ka rezultuar negativ.

Para çdo emisioni Alessia Marcuzzi bën testin dhe tregon jetën

“Jam negativ. Më falni sepse po ju tregoj e shkruaj gjithçka, por e bëj vetvetiu, meqë duhet të dal në televizor dhe të qenurit pozitiv apo negativ ndaj Covid, është edhe çeshtje e publikut. Jam e lumtur, sigurisht!”, shkruan Alessia në statusin e para pak minutave.