Showbiz

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë detajet

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë

Le ta quajmë pre-party, vetëm fillimin, e një aktiviteti që pritet të shndërrohet në traditë. Koncerti i madh i Noizy-t “Alpha Show” do të mbahet çdo vit. Këtë dhe disa detaje të tjera Noizy i zbuloi në takimin me miqtë. Njerëz të njohur të botës së artit, televizionit dhe gazetarisë u mblodhën me ftesë të veçantë nga Noizy mbrëmjen e djeshme.

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë

Noizy zbuloi se koncerti i Sheshit Nënë Tereza do të mbahet në një skenë 450 metra katrorë. Po nuk është vetëm hapësira fizike që e bën gjigant. Janë të ftuarit që do të këndojnë dhe performojnë.

Në 16 vite karrierë Noizy ka pasur hera herës edhe bashkëpunëtorë në hitet dhe sukseset e tij, një pjesë e tyre do të jenë në koncert. Disa nga emrat e njohur janë MC Kresha, Xhensila Myrtezaj, Ylli Limani, Loredana. Ledri, Kida e Dhurata Dora.

Në pritjen e djeshme ishin të pranishëm sigurisht artistët e mësipërm, por edhe Ardian Bujupi apo Alketa Vejsiu, Estela Ujka.

Për më shumë flasin fotot.

Datën e keni shënuar. 14 gusht!

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë

Para se të ngjitet në skenën e madhe, Noizy ndan me miqtë