Showbiz

Pas akuzave për keqtrajtim, Ellen i nis një letër stafit të saj

Pas akuzave për keqtrajtim, Ellen i nis një letër stafit të

Ia kam thënë të gjithëve në takimin e parë që The Ellen DeGeneres Shoë është një vend lumturie, askush s`duhet të ngrejë zërin dhe gjithkush duhet trajtuar me respekt. Qartësisht duket se diçka ka ndryshuar dhe jam e zhgënjyer, më vjen keq”.

Ellen sqaron më tej se disa njerëz nuk e kanë bërë siç duhet punën e tyre dhe kanë marrë pasojat e vendimeve të tyre.

“Unë kam empati ndaj kujtdo që shikohet dhe trajtohet ndryshe e padrejtësisht. Dhe të kuptoj që të tjerë janë ndjerë keq pikërisht për këtë gjë, nga unë, më duket diçka e tmerrshme”, shkruan në letër.

Ellen shkruan në fund se do të mbajë të gjithë përgjegjësitë duke qenë se program mban emrin e saj.

*Burimi Metro