Showbiz

Pas motrës, Mariah Carey-n e hedh në gjyq edhe vëllai i saj, ç’ka ndodhur brenda familjes vite më parë?

Pas motrës, Mariah Carey-n e hedh në gjyq edhe vëllai i saj,

Vëllai i madh i këngëtares Mariah Carey e ka hedhur të motrën në gjyq për shpifje dhe shqetësim emocional të shkaktuar nga memoari i saj i fundit The Meaning Of Mariah Carey.

Pas motrës, Mariah Carey-n e hedh në gjyq edhe vëllai i saj,

Morgan Carey ka treguar se libri me kujtime i motrës së tij sugjeron në mënyrë të pavërtetë se ai ishte i dhunshëm.

Pas motrës, Mariah Carey-n e hedh në gjyq edhe vëllai i saj,

Për këtë arsye, pretendon ai në padinë që ka ngritur, ka pësuar ankth ekstrem, dhe dëmtim serioz të reputacionit të tij. Lajmi vjen një muaj pasi edhe motra e Mariah e paditi duke i kërkuar një dëmshpërblim prej 1.25 milion dollarësh.

Pas motrës, Mariah Carey-n e hedh në gjyq edhe vëllai i saj,

Alison Carey ka thënë se e motra pretendon se i ka dhënë valium kur Mariah ishte 12 vjeçe, e ka nxjerrë jashtë dhe i ka hedhur çaj të nxehtë në trup. Por këto rrëfime sipas Alison ishin skandaloze dhe kishin për qëllim ta turpëronin atë.

Pas motrës, Mariah Carey-n e hedh në gjyq edhe vëllai i saj,

Alison ka mohuar të gjitha pretendimet, duke thënë se këngëtarja nuk ka asnjë provë për këto akuza serioze. Autobiografia e Mariah Carey u botua shtatorin e kaluar dhe kryesoi në listën më të shitur të Neë York Times në tetor.

Libri përmban shumë rrëfime në lidhje me jetën e saj, përfshirë edukimin e vështirë, racizmin që hasi si fëmijë dhe pretendimet se martesa e saj e parë ishte abuzive.

Në libër ajo thotë se u deshën 12 policë për të tërhequr vëllain e tij që po dhunonte babain, një ngjarje kur Mariah ishte e vofel. Por Morgan thotë se incident është i trilluar.

Mariah tregon gjithashtu se i vëllai ka tentuar ti zhvasë para, por edhe ky pretendim hidhet poshtë nga Morgan.

Nuk dihet ende se si do të përfundojë kjo çështje, që ka ringjallur konfliktet në familjen e Mariah Carey shumë vite më vonë. Vetë këngëtarja nuk ka reaguar.

*Tiranapost.al.