Showbiz

Pas padisë së FBI-së kundër Brad Pitt fshihet Angelina Jolie!

Pas padisë së FBI-së kundër Brad Pitt fshihet Angelina

Angelina Jolie dhe Brad Pitt konsideroheshin si çifti perfekt para shtatorit të 2016, kohë në të cilën aktorja paraqiti kërkesën për divorc dhe më pas fasada e ‘çiftit të lumtur’ ra dhe një sërë problematikash dolën në dritë.

Pas padisë së FBI-së kundër Brad Pitt fshihet Angelina

Aktorja atëherë kërkoi vetëm kujdestarinë fizike të gjashtë fëmijëve të tyre.

"Ky vendim u mor për shëndetin e familjes," tha përfaqësuesi i saj për Us Weekly në një deklaratë.

Pas padisë së FBI-së kundër Brad Pitt fshihet Angelina

Së fundmi, TMZ ka zbuluar se Angelina mund të jetë fshehur pas një padie të FBI-së kundër yllit të ‘Once Upon A time in Hollywood’. Në Padinë e FBI thuhet se gjatë një udhëtimi me avion Pitt dhunoi Angelina-n dhe më pas djalin e tij Maddox.

Pas padisë së FBI-së kundër Brad Pitt fshihet Angelina

Padia u ngrit në mënyrë anonime në prill, por kishte shenja se personi që ne griti ishte Angelina.

Pas padisë së FBI-së kundër Brad Pitt fshihet Angelina

“Tani kemi konfirmuar se ajo ishte me të vërtetë ajo që ngriti padinë, për të hedhur baltë mbi Pitt", thonë burime afër aktorit.

Pas padisë së FBI-së kundër Brad Pitt fshihet Angelina

Në padi thuhet se Brad e kapi Anxhelinën nga supet dhe e tundi me dhunë ndërsa bërtiste, "Ti po e çorodit këtë familje". Dhe më pas ai goditi
Maddox që ndërhyri për t’i ndarë, diçka që ai e ka mohuar.

PRAPA PADISË

Burimet pranë Brad Pitt thonë se ai u lirua sepse nuk kishte asnjë provë për të mbështetur pretendimet e bëra nga Angelina.

Tiranapost.al