Showbiz

Pas skandalit të mesazheve seksuale që burri shkëmbeu me kolegen, Geri Halliwell shfaqet duke u puthur me të

Pas skandalit të mesazheve seksuale që burri shkëmbeu me kolegen,

Ylli i Spice Girls, Geri Halliwell dhe Christian Horner u shfaqën në Çmimin e Madh të Bahreinit shumë të bashkuar. Foto dorë prej dore. Foto duke u puthur dhe përqafuar. Të gjitha këto pas vijnë pas skandalit të mesazheve që thuhet se ai shkëmbeu në Whatsapp me kolegen e tij, e që tronditën Formula 1.

Pas skandalit të mesazheve seksuale që burri shkëmbeu me kolegen,

Pas skandalit të mesazheve seksuale që burri shkëmbeu me kolegen,

Pas skandalit të mesazheve seksuale që burri shkëmbeu me kolegen,

Horner u lejua të vazhdojë si drejtues i Red Bull pas një hetimi të brendshëm për 'sjellje të papërshtatshme' nga kompania mëmë e ekipit F1, Red Bull GmbH. 50-vjeçari gjithmonë i ka mohuar këto akuza.

Pas skandalit të mesazheve seksuale që burri shkëmbeu me kolegen,

Duket se çifti e ka kaluar atë fazë krize dhe se i kanë dhënë lidhjes edhe një mundësi.