Showbiz

Pas thashethemeve për lidhjen e fshehtë të Mbretëreshës Letizia me kunatin, spanjollët kërkojnë të bëhet ADN-ja e trashëgimtareve

Pas thashethemeve për lidhjen e fshehtë të Mbretëreshës

Më i çuditshëm sesa lajmi për një lidhje të fshehtë të Mbretëreshës Letizia me ish-kunatin, që para martesës e deri pas saj, është heshtja e Pallatit Mbretëror.

Askush nuk ka dalë të flasë. As po, as jo. As nuk e kanë pohuar dhe as nuk e kanë mohuar.

Kjo i ka acaruar edhe më shumë spanjollët, të cilët paguajnë taksa për mbretërinë.

Qytetarët po bëjnë thirrje për të kryer testet e ADN-së së dy trashëgimtareve, Leonor dhe Sofia.

Ishte vetë protagonisti i historisë, ish-burri i motrës së Letizias që ka folur për këtë lidhje dhe ka publikuar detaje.